Continuem el cicle i el calendari amb la convocatòria d’una nova tertúlia professional.

TEMÀTICA GENERAL

En aquest cas tractarem el tema de les noves oportunitats de treball en els Mercats Interiors.
Donat el pràctic col·lapse del mercat relacionat amb la construcció, les principals vies existents per recuperar un cert nivell d’activitat que compensi la baixada dels encàrrecs són, d’una banda, la internacionalització i, de l’altra, la recerca de nous serveis per a oferir tot aprofitant el nostre potencial.

En aquesta nova tertúlia explorarem aquesta segona via d’acció amb la vostra col·laboració, de manera que puguem compartir les accions, dubtes, problemes i èxits que els membres de la Cambra hem experimentat en aquest sentit i, com no, aprendre i aprofitar de l’experiència dels altres.

Recordeu que podeu fer servir el Fòrum de la Cambra (grup de LinkedIn “Fòrum Cambra”, apartat Tertúlies) per intercanviar aquestes informacions que sens dubte enriquiran la Tertúlia.

Jordi París                                                  

Arquitecte responsable de projectes a Picharchitects

Vocal de la junta de la Cambra

INVITACIÓ

TERTÚLIA PROFESSIONAL

OPORTUNITATS DE TREBALL EN ELS

MERCATS INTERIORS

Dilluns dia 4 de juny de 2012 tarda

inici 7 h – final 9 h

Carrer Jordi Girona 31

Recinte Torre Girona. Edifici Til·lers. UPC Alumni

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho, però cal que, necessàriament, ho comuniqueu al correu  o al telèfon 93 244 44 44. L’aforament és limitat.

 

Documents relacionats:

Convocatòria 8a. tertúlia professional