Continuem el cicle i el calendari amb la convocatòria d’una nova tertúlia professional.

TEMÀTICA GENERAL

Des de fa uns anys els temes relacionats amb la sostenibilitat i la ecoeficiència estan tenint un paper cada cop més rellevant en l’àmbit de la construcció, arribant a ser-ne la pedra angular. És doncs, un camp de treball amb recorregut que ha d’oferir oportunitats de treball a petita i gran escala.

La Unió Europea ha fixat ja un horitzó que marca la obligatorietat que el 2018 els edificis impulsats pels ens públics tinguin un balanç 0, i dos anys més tard també ho siguin els promoguts pels privats.

Que significa però el balanç  0?. Que significa projectar i construir un edifici eficient? Quins instruments tinc per millorar-ne la sostenibilitat?.

Segur que tots nosaltres ens hem hagut de plantejar algun cop aquesta problemàtica.

Creiem interessant posar en comú les estratègies que hem pogut experimentar i així poder ajudar a aclarir aquesta nebulosa que s’ha creat a l’entorn d’aquest tema.

Oriol Giol                                                    

Arquitecte de l’Estudi Giol Arquitectura, s.l.p.

Vocal de la junta de la Cambra

INVITACIÓ

TERTÚLIA PROFESSIONAL

BALANÇ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Dilluns dia 12 de novembre de 2012 tarda

inici 7 h – final 9 h

Carrer Jordi Girona 31

Recinte Torre Girona. Edifici Til·lers. UPC Alumni

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho, però cal que, necessàriament, ho comuniqueu al correu o al telèfon 93 244 44 44. L’aforament és limitat.

 

Documents relacionats:

Convocatoria_9a._tertulia_professional__12.11.12_.pdf