Continuem el cicle i el calendari amb la convocatòria d’una nova tertúlia professional.

TEMÀTICA GENERAL

En aquest cas es tractaria de posar en comú l’experiència en el procés de la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat i el seu manteniment posterior al llarg dels anys.  Per aquesta implantació cal tenir en compte els requeriments de la normativa, però sobretot cal organitzar-ho segons les necessitats de l’activitat de l’empresa. Seria un error exigir-se massa documentació que després costi de mantenir i per aquest risc és que molts associen la ISO amb un munt de paperassa. A més, no cal d’entrada certificar totes les activitats de l’empresa, el procés de certificació pot ser gradual i anar ampliant l’àmbit al llarg del temps.

Un cop s’aconsegueix la certificació, s’ha de capacitar al personal de l’empresa que l’ha de desenvolupar i cal fer auditories periòdiques per al manteniment del sistema. Suposa un gran esforç, però ajuda a fer millor la feina i en definitiva millora l’organització de l’empresa en molts nivells tant interns com externs, amb la finalitat de la millora contínua del sistema.

Marçal Roig i Espígul

Arquitecte tècnic

INVITACIÓ

TERTÚLIA PROFESSIONAL

 SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT

ISO 9001

Dilluns dia 7 de maig de 2012 tarda

inici 7 h – final 9 h

Carrer Jordi Girona 31

Recinte Torre Girona. Edifici Til·lers. UPC Alumni

Format

A partir d’una breu presentació inicial del marc legislatiu i dels trets diferencials de la nostra tipologia de societat s’iniciarà el debat-reflexió obert per a identificar les problemàtiques que generen les actuals fórmules i, sobretot, perquè serveixi de pauta i millora en les nostres relacions laborals.

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho, però cal que, necessàriament, ho comuniqueu al correu  o al telèfon 93 244 44 44. L’aforament és limitat.

 

Documents relacionats:

7a. tertúlia professional