16a. carta circular

ACORDS DE LA JUNTA GENERAL

 

Benvolguts companys,

El passat dimarts 27 de maig de 2014, ens vàrem reunir en Junta General Ordinària a la sala PIMEC del carrer Viladomat, 174 de Barcelona. En primer lloc, us volem agrair l’assistència de tots els socis que hi vàreu assistir. D’aquesta Junta General se’n desprenen els següents punts:

Es va proclamar per unanimitat la única candidatura presentada per renovar la Junta Directiva, encapçalada pel Sr. Josep Maria Valeri, de Valeri Consultors Arquitectura Enginyeria Urbanisme s.l.p., el vicepresident passa a ser el Sr. Jordi París, de l’estudi Pich-Aguilera Arquitectes s.l.p., en substitució del Sr. Joan M. Pascual, de l’estudi PSP Arquitectura s.c.p., que encapçalarà el Consell Assessor, creat en aquesta mateixa sessió.

Es va presentar una proposta de modificació i aprovació dels Estatuts, on cal destacar l’Article 3 Àmbit funcinal on diu que “l’associació integra empreses o societats professionals i/o professionals autònoms col·legiats que es dediquin a l’activitat econòmica de gestionar, dirigir i assessorar projectes i obres d’arquitectura, d’enginyeria i/o d’urbanisme”.

Aprovació de la memòria i l’exercici de l’any anterior, que va ser any sabàtic de quotes, per tant, durant l’exercici anterior no hi va haver ingressos.

Aprovació del pressupost per aquest exercici i pla d’actuació per aquest any, amb un cicle d’activitats periòdiques. Propiciar un pol emissor-receptor de circumstàncies, notícies i problemàtiques suposades comunes, a través del fòrum http://cambraprofessional.foroactivo.com/ i la pàgina web http://cambraprofessional.org/ de manera que la circulació d’informació sigui àgil i eficaç. Proposem incrementar el nombre de despatxos de qualitat afiliats. Continuar aprofundint amb l’anàlisi i estudi de les particularitats de les societats professionals constituïdes a l’empara de la Llei 2/2007 de 15 de març, així com perseguir una millora en el model de contractació de tot el procés en genera i dels nostres serveis en particular, de manera que el seus resultats es puguin aportar a l’administració. També es pretén iniciar una línia de treball destinada a dissenyar un sistema per a garantir i distingir la qualitat i l’ofici de les societats afiliades.

Finalment, es va passar un qüestionari de satisfacció i propostes on els assistents han valorat la Cambra Professional molt positivament i han proposat futures sessions d’eines de gestió econòmica i BIM entre altres, visites a obres de rehabilitació destacades o obres civils, temes de fiscalitat i legislació com la Llei del IRPF o moviments d’actualitat tant a nivell estatal com territorial.

La pròxima sessió de formació express serà el  dimarts que ve dia 3 de juny a les 19h al Gremi d’Àrids, Rambla Catalunya, 127 3r 1a.  Aquesta sessió serà sobre taules dinàmiques d’excel , la idea és que amb unes senzilles indicacions siguem capaços de ser més productius i minimitzar esforços. Podeu reservar plaça al següent enllaç:https://www.ticketea.com/excel-int/

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /