Fira Denkmal

La Cambra de Serveis Professionals a la Construcció, com a soci fundador de OBRA, transmet als seus socis l’oportunitat d’endegar accions en la internacionalització del sector amb la possibilitat de participar en aquesta iniciativa, que individualment i per separat, seria més difícil. L’Ajuntament de Barcelona subvenciona l’estand, que acollirà aquells associats que ho desitgin. Amb la plataforma comuna d’OBRA, es pretén facilitar i poder tenir presència a la fira, amb uns costos molt raonables, sota una marca de qualitat, i creant una sinergia, que en faciliti la gestió.

L’objectiu comú és tenir visualització, recerca de contactes d’interès, recerca de possibles socis europeus sense intermediaris i expansió empresarial. I tot sota una marca de reconeguda qualitat; Barcelona. Són molts els àmbits on Barcelona és capdavantera, i cal explicar a l’exterior, les nostres experiències, i mostrar-nos com a referent en l’àmbit de la rehabilitació. Cal promocionar i posar en valor quins han estat els agents que ho han fet realitat; els socis d’OBRA, entre els quals hi ha la Cambra de Serveis Professionals a la Construcció en representació dels seus socis.

Els socis que estigueu interessants en aquesta iniciativa, us podeu posar en contacte amb la Cambra de Serveis Professionals a la Construcció i us mantindrem informats de tot el procés.
Hi esteu tots convidats.

 


Documents relacionats:

Llegeix més aquí02.04.2019
128a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

27.03.2019
BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

3a. VISITA OBRA

+ Més informació

19.03.2019
127a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

12.03.2019
126a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /