12a. carta circular

Benvolgut consoci,

Amb el nou any i amb els aires d’esperança que sembla que la societat en general anhela, volem des de la Cambra iniciar un nou exercici amb un procés de revitalització que pretenem continuat i que esperem que sigui satisfactori i positiu per a tots els socis així com també que serveixi per acollir d’altres professionals de  despatxos que fins ara no són membres de la Cambra.

En aquest sentit us hem de comunicar que contem –des d’ara-  amb la participació i col·laboració de dues persones que donaran suport a la junta en totes les accions DINAMITZADORES que ens proposem. Són la Maria Fernández Gusart que portarà la coordinació i el Marc Nebot Villanueva que s’encarregarà, sobretot, de la programació d’actuacions i activitats.

Pretenem que  també la Cambra serveixi com a lloc de trobada i comunicació entre nosaltres els socis i també un lloc on els professionals del sector (socis o no) trobin resposta a les seves inquietuds i s’encoratgin, si pot ser, a compartir el futur amb nosaltres.

De moment hem proposat unes accions formatives de curta durada (2h), unes sessions informatives, les tradicionals tertúlies i presentacions de novetats d’interès. Ens proposem també de fer visites d’un cert interès. Alguns dels temes que la Junta ha proposat són els següents:

Accions formatives:

Civil 3D, o similars
Safety engineering
Aplicacions SIG

Sessions informatives:

Contingut i aplicació del l'article 7-p de la llei de l'IRPF
El nou règim de l'IVA amb criteri de caixa

Tertúlies:

Normatives ecoeficiència

Aprofitem aquesta primera circular per recordar que tal com estava previst es dóna per finalitzat el període sabàtic. La Junta ha decidit reempendre el pagament de  les quota trimestrals, aquestes noves quotes seran més mòdiques respecte les que hi havia abans. La Junta ho comunicarà properament a cada associat a través d’una carta.

Xarxes socials:

Us comuniquem també que ja podeu utilitzar les noves vies de comunicació que, a part de la web, posem a la disposició de tots vosaltres. Ja ens podeu contactar a linkedin i sol·licitar l’accés al grup “Fòrum Cambra”, seguir-nos a twitter @Cambra_Empreses per estar al dia de les novetats del sector i de la Cambra i participar en el fòrum http://cambraprofessional.foroactivo.com/

Esperem que totes aquestes noves eines i activitats us siguin de profit en aquesta nova etapa de la Cambra de serveis professionals.

La Junta19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /