27a. carta circular

 

Benvolguts consocis,

 

ACORDS DE LA JUNTA GENERAL

El passat dimecres 22 d’abril de 2015, ens vàrem reunir en Junta General Ordinària a la sala del Gremi d’Àrids de Catalunya, Rambla Catalunya, 127 3a 1a. En primer lloc, us volem agrair l’assistència de tots els socis que hi vàreu assistir. D’aquesta Junta General se’n desprenen els següents punts

Aprovació de la  memòria i l’exercici de l’any anterior.

Aprovació del pressupost per aquest exercici i pla d’actuació per aquest any 2015, amb un cicle d’activitats periòdiques proposades pels associats. Créixer en nombre de participants al Fòrum http://cambraprofessional.foroactivo.com/ com  a pol emissor-receptor de circumstàncies, notícies i problemàtiques suposades comunes, així com també augmentar les visites a la pàgina web http://cambraprofessional.org/ de manera que la circulació d’informació sigui àgil i eficaç. Enriquint-la amb col·laboracions amb els diferents col·legis professionals i associacions de professionals que tenim relació. Igualment, pretenem incrementar el nombre de despatxos de qualitat afiliats a la Cambra. Enguany està previst iniciar una línia de treball destinada a dissenyar un sistema per a garantir i distingir la qualitat i l’ofici dels professionals afiliats, a través de la elaboració d’una catàleg.

Els socis assistents a la Junta van acordar de tornar-nos a reunir en una propera jornada per parlar del futur de la Cambra i debatre sobre noves propostes d’actuació per tenir un major reconeixement i sentiment de pertinença dels professionals associats.

Finalment, es va contestar un qüestionari de satisfacció i propostes on els socis han valorat la Cambra Professional molt positivament i ens ha permès fer un recull de propostes de futures sessions d’eines de gestió, visites a obres destacades d’edificació o civils, temes de fiscalitat i legislació o moviments d’actualitat en general.

 

COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA

Aquest mes d’abril la Cambra ha endegat relació amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya per crear noves sinergies d’interès mutu dins el col·lectiu de professionals. Actualment la Cambra ja compte amb algun soci Enginyer Agrònom i esperem que en vinguin molts més.

 

NOVES JORNADES

La pròxima sessió serà sobre una eina de gestió i està programada pel dimarts, 26 de maig a les 19h al Gremi d’Àrids, Rambla Catalunya, 127 3e 1a. Properament rebreu la corresponent convocatòria. Recordem que durant tot l’any podeu presentar propostes sobre temes del vostre interès.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta

 


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /