20a carta circular

 A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

20a. carta circular

Benvolguts consocis,

 

CAMPANYA PER IMPULSAR LA REHABILITACIÓ (AJUTS)

Coincidint que l’Ajuntament de Barcelona va anunciar una nova convocatòria per augmentar els ajuts i simplificar els processos, s’ha impulsat un programa de subvencions per la rehabilitació d’edificis residencials. Aquest mes de setembre ha iniciat una campanya publicitària per impulsar la rehabilitació, darrera de la qual hi ha diferents institucions, entre les quals la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció, l’Ajuntament de Barcelona i el govern de la Generalitat.  L’objectiu és facilitar als ciutadans l’accés a les diferents subvencions. Per a més informació: http://cambraprofessional.org/documents/Convocatoria_subvencions_juliol_2014_BOP.pdf

 

SETMANA DE LA REHABILITACIÓ

La setmana del 9 al 14 de desembre es dedicarà a la Rehabilitació i els dies 13 i 14 de desembre a la Fira de la Rehabilitació. Durant la última reunió del comitè estratègic es va parlar d’una “Setmana” d’activitats tècniques, comercials i de divulgació ciutadana. S’organitzarà un programa unitari amb diverses activitats de caire tècnic i comercial a l’entorn de la rehabilitació, amb conferències, jornades, xerrades, exposicions, etc. Pel que fa la Fira, serà una Fira popular amb empreses de rehabilitació i activitats socials, aquesta serà oberta al públic, sota una pèrgola a la Plaça de les Glòries. Aquesta iniciativa també pretén promoure activitats fora de Barcelona.

CONGRES MUNDIAL D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El proper 28, 29 i 30 d’octubre es celebra a Barcelona el congrés mundial d’eficiència energètica, és el congrés més gran a nivell mundial en la construcció sostenible en què les institucions internacionals més influents i experts en la matèria, es reuniran per primera vegada. Recordem que per aquesta ocasió, oferim a tots els associats un preu reduït per assistir-hi. Us podeu inscriure i trobar més informació al següent enllaç: http://www.wsb14barcelona.org/spanish/index.html

NOVES TERTÚLIES PROFESSIONALS I SESSIONS DIVULGATIVES

El passat 23 de setembre ens vàrem retrobar a la sala Apotheke del restaurant Ocaña en motiu de l’inici d’un nou cicle de tertúlies i debats professionals, on es va debatre sobre les Superilles: noves unitats urbanes per a Barcelona. La trobada va ser un èxit i esperem que es repeteixi en les properes jornades. De cara al mes d’octubre hi haurà una sessió divulgativa sobre Sistemes d’Informació Geogràfica i una tertúlia sobre la transformació del mercat immobiliari.

ASSOCIACIÓ DE CONSULTORS D’INSTAL·LACIONS

Durant aquest mes de setembre, hem endegat relació amb l’ACI per crear noves sinergies d’interès mutu dins el col·lectiu de professionals de la consultoria d’instal·lacions i dels agents que intervenen en el procés de l’edificació . Us mantindrem informats a través de la web dels avenços i jornades que s’organitzen.

ALTES I BAIXES

Aquest mes de setembre hi ha hagut una nova alta corresponent a l’empresa BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, s.l.p. fundada per Robert Brufau, Joan Ramon Blasco i Cristina Gil.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /