23a. TERTÚLIA PROFESSIONAL

 Benvolgut company,

Seguint amb el cicle de tertúlies i jornades professionals dedicades a noves fórmules i canvis que viuen les nostres professionals avui, en aquesta ocasió parlarem de l’Autopromoció d’Habitatges, amb la presència del conegut arquitecte, professor i company Antoni Bou i Monclús.

Es tracta en bona part de projectes que neixen de la participació i autopromoció d’habitatges, és a dir, els promotors dels habitatges en règim de Comunitat de Béns, esdevenen els seus propietaris, per tant, no hi ha benefici d’intermediació de la promoció; el benefici és el propi habitatge. La producció d’habitatge, doncs, neix de la demanda no satisfeta d’un sector que, en la darrera dècada, en molts casos ha estat més especulatiu per l’obtenció de plusvàlues, que no pas productiu.

A més a més, a dia d’avui és de les poques possibilitats de producció d’habitatge, permet treballar des de la qualitat de l’arquitectura, des del confort dels habitatges, en resum permet treballar amb els criteris habituals dels arquitectes, que massa habitualment els promotors havien menystingut. Es tracta de petits projectes molt dispersos, als centres urbans o teixits urbans a regenerar.

  Programa

 L’autopromoció: concepte

El Promotor

Experiències a Europa

Experiències a Catalunya

Noves oportunitats

Anys 90 del segle passat

Aquest decenni

Us esperem el proper 13 de juliol de 19h – 20.30h, a  la Rambla Catalunya 127 3r. 1a. de Barcelona.

Podeu confirmar assistència  contestant el correu.

 

Documents relacionats:

Llegir Convocatòria