Benvolgut company,

Iniciem un nou cicle de tertúlies i sessions divulgatives per els associats i totes aquells professionals interessats.

Comencem amb una sessió de networking per parlar sobre el projecte de regeneració urbana  “ITALIK”,  que es troba emmarcat en el concurs “Réiventer Paris”, organitzat per l’Ajuntament de Paris que preveu transformació de 23 espais a la ciutat.

“Réiventer Paris” vol situar la ciutat a l’avantguarda de la innovació. “Italik” és un projecte que te per objectiu reinventar i transformar alguns espais de la ciutat donant-los una segona vida, a través de projectes participatius. Sota el lema “Faire mieux et autrement”(fent-ho millor i d’una altre manera), s’agrupen arquitectes, operaris, usuaris, veïns, artistes, dissenyadors, empresaris de nova creació, etc., per desenvolupar un projecte participatiu i innovador, no només pel seu disseny i sistema constructiu, sinó també pel seu programa, modalitats de gestió i explotació dels espais que fomenten la integració social i les sinergies.

Els companys de L35 Arquitectes i membres de la Cambra, compartiran l’experiència de concebre un projecte conjuntament amb els que seran els usuaris finals d’aquests nous espais.  Possiblement aquesta projecte col·laboratiu sigui una experiència per futurs projectes urbans a altres ciutats com Barcelona.

Aquesta jornada serà el pròxim dimecres, 21 de setembre a les 19.00h a Rambla Catalunya, 127 3r 1a de Barcelona.

Podeu confirmar assistència  contestant el correu.

 

Documents relacionats:

Llegir Convocatòria