21a. TERTÚLIA PROFESSIONAL

Iniciem un cicle de tertúlies i jornades professionals dedicades al treball col·loaboratiu, volem començar amb aquesta primera convocatòria per debatre sobre aquesta metodologia de treball.

TEMÀTICA GENERAL

Treball col·laboratiu

Actualment la majoria de professionals treballem de forma col·laborativa amb altres professionals. Molts vegades es confon el concepte de treall col·laboratiu amb el concepte de treall en equip. Podem dir que el treball col·laboratiu és treball en equip però no que el treball en equip és col·laboratiu.

Avui en dia, el treball col·laboratiu està més extès que mai, sobretot el treball col·laboratiu en xarxa, el projecte més conegut pot ser el de la Viquipèdia, l’enciclpèdia lliure, gratuïta i mulitligüe, administrada per persones voluntàries de tot el món, document  que es va escriure de  manera col·laborativa i que permet editar la informació per modificar-la o ampliar-la quan es desitja. En el cas dels professionals de l’arquitectura, l’enginyeria i l’urbanisme, l’enciclopèdia és diu BIM. En tot cas,  ens trobem immersos en aquesta metodologia de treball que es diu col·laboratiu.

Jornada GRATUÏTA.

Podeu reservar una plaça contestant el correu.

És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via per tal d’ajustar les condicions de la sala.

Programada pel dimecres 11 de maig de 19h – 20.30h, a  la Rambla Catalunya 127 3r. 1a. de Barcelona.

 

Documents relacionats:

Llegir Convocatòria