La Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció organitza aquesta jornada en motiu de l’inici d’una sèrie de tertúlies, debats professionals, activitats divulgatives i altres activitats adreçades a tots els associats.

TEMÀTICA

Aquesta sessió inicial  versarà sobre les Superilles a la ciutat de Barcelona. Tema d’actualitat que incidirà en l’evolució urbana.

El contingut de la jornada es centrarà en objectivar aspectes com la mobilitat sostenible, la revitalització de l’espai públic, el foment de la biodiversitat i el verd urbà, l’autosuficiència energètica i la participació ciutadana. Però, es tracta d’un discurs idealitzat? Aquesta és la única solució per tenir la ciutat menys contaminada i sorollosa que tots volem? És evident que el debat està servit.

Per aquesta sessió comptem amb els següents ponents:

Salvador Rueda Palenzuela, director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona i impulsor del projecte.

Francesc Muñoz Ramirez, doctor en geografia, director de Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i del Patrimoni, director de l’Observatori de la Urbanització. Departament de geografía de la UAB.

Ole Thorson Jorgensen, doctor enginyer de camins canals i ports, president de INTRA, Enginyeria de Tràfic, sl.

Josep Parcerisa Bundó, arquitecte i catedràtic d’urbanística a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.

En aquesta sessió es vol posar de manifest diferents opinions i punts de vista tan dels  ponents, com dels assistents.

L’accés és GRATUÏT però cal confirmar assistència a https://www.ticketea.com/les-superilles-noves-unitats-urbanes-per-a-barcelona/. L’aforament és límitat.

Aquest acte està programat pel dimarts, 23 de setembre a les 19h hora d’inici i fins les 21h hora final, a la sala del Restaurant Ocaña a  la Plaça Reial, 13-15, 08002 de Barcelona.

 

Documents relacionats:

Veure el cartell