La visita serà a càrrec de GCA arquitectes associats S.L.P. (arquitectura), Tècnics G-3 S.L.P. (direcció integrada de projecte) i COMSA (constructora).

Amb 114 metres d’altura, es tracta d’un edifici que, en paraules de l’arquitecte “evoca la voluntat de creixement” mitjançant una façana que suggereix la forma espiral ascendent i que envolta l’edifici. El projecte, dissenyat per Moneo, compte amb una superfície total construïda de més de 23.000 metres quadrats i té un gran atractiu visual.

El vidre i l’angle seran els protagonistes de les 22 plantes d’oficines. Sobre resant, la torre s’eleva com un prisma amb les façanes compostes d’unes tires diagonals inclinades 15º respecte l’horitzontal que recorren tot el volum. Les façanes est i nord ascendeixen en diagonal, el que fa que l’accés principal es coroni com una vela, creant una peça especial que marca l’entrada. La torre està rodejada amb una làmina d’aigua que creua en dos punts per unes plataformes pètries que permeten l’accés a l’edifici.

L’accés per als socis i els convidats és GRATUÏT.

Podeu reservar una plaça al següent enllaç:https://www.ticketea.com/torre-puig/

És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via abans del dia 15 de maig.

Aquesta visita està programada pel dimarts dia 20 de maig a la tarda inici 7 – final 9, a la Torre Puig situada a la Plaça Europa de l’Hospitalet (vestíbul).

 

Documents relacionats:

Veure el cartell