Tertúlia Professional sobre Lean Construction a la caseta d’obra de Magoria

Últimament s’està parlant molt de la implementació de metodologies Lean en el nostre sector, com a complement a d’altres mètodes i tecnologies, i com a eina útil per assolir major competitivitat i eficàcia en la nostra activitat constructiva i productiva. Lean Construction és una metodologia de treball, un sistema i manera de produir importat del sector industrial i que comença a introduir-se en molts processos arquitectònics i constructius amb resultats molt satisfactoris.

Al marge de les promeses fantàstiques i de les utopies pròpies de qualsevol “novetat”,  l’Adrià Poveda (Project Manager i cap d’Obra de l’empresa Promuobra)  ens explicarà a peu d’obra, des de la mateixa caseta on és fan les reunions de seguiment de Lean Construction setmanals, la seva experiència, els avantatges i dificultats observats, i ens introduirà en les diferents metodologies particulars de gestió de projectes on el Lean Construction és eina eficaç de gestió: metodologies Pull Sesion i Last Planner System.

És pretén promoure el debat crític i constructiu dels assistents  a partir de la presentació feta i de l’experiència professional de tots els assistents. Us esperem el proper dimecres 26 de setembre a les 18:00h a la caseta d’obra situada a Gran Via de les Corts 159, cantonada carrer Parcerisas. Cal confirmar assistència enviant un correu a cambra@cambraporfessional.org

Llegir convocatòria