19a. TERTÚLIA PROFESSIONAL

TEMÀTICA GENERAL

La propera tertúlia professional versarà sobre un aspecte que ha canviat en els darrers anys degut a la crisi del sector i que ara com a professionals ens cal analitzar.

Desprès del gran interès que va general la sessió de fa uns mesos sobre el mercat immobiliari, on es va parlar de que ha sorgit un nou tipus de promotor privat que era capaç de treballar amb pocs marges i optimitzar molt el mercat, us convidem a participar en una nova tertúlia sobre quins son aquests nous clients que es presenten en el sector de l’edificació arrel dels canvis viscuts aquests darrers anys.

Es pretén debatre sobre aquests nous perfils i d’altres, que han sorgit últimament, com els fons d’inversió que intervenen en patrimoni edificat adquirit recentment, etc. Esperem que el tema sigui del vostre interès i es pugui fer un bon recull de conclusions sobre el tema, que podreu consultar més endavant al fòrum de la Cambra Professional.

La participació per als socis i els convidats és GRATUÏTA.

Podeu reservar una plaça al següent enllaç:
https://www.ticketea.com/nous-clients-sector-edificacio/

És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via per tal d’ajustar les condicions de la sala.

Aquesta tertúlia està programada pel dimarts 17 de febrer inici 19h – final 21h, a la Seu del Gremi d’Àrids a  la Rambla Catalunya 127 3r. 1a. de Barcelona.

 

Documents relacionats:

Veure el cartell