Continuem el cicle i el calendari amb la convocatòria d’una nova tertúlia professional.

TEMÀTICA GENERAL

La propera tertúlia versarà sobre Accessibilitat i Rehabilitació.

Un envelliment progressiu de la població, juntament amb l’augment de l’esperança de vida d’homes i dones, fan pensar que el sector de la construcció haurà de plantejar solucions en un parc d’edificis majoritàriament inaccessible i situa l’accessibilitat com un dels eixos vertebradors de les polítiques en matèria

de construcció i rehabilitació. Les modificacions legislatives dels darrers anys, que propicien l’accessibilitat universal, així ho confirmen.

Aquesta situació genera nous reptes i oportunitats professionals i el dimarts dia 25 de març en parlarem amb un del majors experts en la matèria: Xavier Garcia-Milà Lloveras. Podeu consultar el seu currículum en aquest enllaç:
http://www.aia-bcn.com/xavier-garcia-mila-lloveras

La sessió constarà d’una presentació de la situació i la detecció d’oportunitats laborals que se’n deriven i la posterior tertúlia entre els professionals del sector de la construcció que hi assisteixin. L’accés per socis i convidats és gratuït.

Podeu reservar una plaça al següent enllaç:
https://www.ticketea.com/tertulia-accessibilitat-i-rehabilitacio/
És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via per tal d’ajustar les condicions de la sala.

Aquesta tertúlia està programada pel dimarts dia 25 de març a la tarda inici 7 – final 9, a la Seu del Gremi d’Àrids a  la Rambla Catalunya 127 3r. 1a.

Maria Fernández i Marc Nebot

Coordinadora General i Cap del gabinet d’estudis i programació

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho seleccionant l’entrada indicada i omplint el formulari de registre. Per qualsevol dubte podeu escriure al correu o trucar al 93 244 44 60. L’aforament és limitat.