Continuem el cicle i el calendari amb la convocatòria d’una nova tertúlia professional.

TEMÀTICA GENERAL

En aquest cas tractarem el tema de la futura Llei de serveis professionals i la seva incidència en l’exercici de les nostres professions  (com a societat professional i/o com autònom), així com la seva relació amb els models internacionals i amb la directiva de la Unió Europea (recordeu que dies enrere us vam trametre el power point que fa circular el Ministerio)

Es tracta de:

1er.  Prendre consciència de la problemàtica de futur, debatre-la  i  consensuar quins són els nostres criteris comuns com a entitat interdisciplinar i transversal que som per naturalesa fundacional.

2n. Posicionar-nos inicialment amb aquest criteri comú, davant la societat i davant de l’Administració actuant (Ministerio de Economía y Competitividad, que fa de ponent), així com davant dels diferents grups polítics de l’arc parlamentari.

INVITACIÓ

TERTÚLIA PROFESSIONAL

L’avantprojecte de LEY DE SERVICIOS PROFESIONALES en relació a L’EXERCICI DE LES NOSTRES PROFESSIONS AQUÍ I A LA UE

 

Dilluns dia 11 de febrer de 2013 tarda

inici 7 h – final 9 h

Carrer Jordi Girona 31

Recinte Torre Girona. Edifici Til·lers. UPC Alumni

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho, però cal que, necessàriament, ho comuniqueu al correu  o al telèfon 93 244 44 44. L’aforament és limitat.