17a. carta circular

Benvolguts consocis,

Saló Rehabilita

El passat dia 13 de juny de 2014, es va reunir el comitè estratègic del saló Rehabilita amb dos canvis rellevants, d’una banda, finalment el saló es farà a la plaça de les Glòries i per l’altra, es modifiquen les dates que estaven previstes inicialment al novembre, ara serà a mitjans de desembre. La Cambra participarà al saló dins l’espai Àgora, amb un format seminari on s’argumentarà la col·laboració dels diferents professionals en el món de la rehabilitació a través d’un exemple rellevant a Barcelona.

 

Arquitectura i Sostenibilitat

El dia 16 de juny de 2014, la Cambra es va reunir amb Arquitectura i Sostenibilitat (AuS), per conèixer aquesta agrupació que vol esdevenir un referent social del compromís dels professionals de la construcció envers les tècniques relacionades amb la sostenibilitat. Tanmateix, s’ha mostrat interès per futures col·laboracions conjuntes i s’ha acordat fer difusió mútua de les sessions que organitzem per tal de millorar la qualitat de la professió. Es poden consultar totes les sessions a la web http://cambraprofessional.org/

 

Observatori de Barcelona per la Rehabilitació Arquitectònica

El dia 18 de juny de 2014, es va reunir el grup de treball d’OBRA per parlar de la campanya per activar la rehabilitació a Barcelona. La Comissió Permanent del Consorci d’Habitatge de Catalunya, tenint en compte les propostes i suggeriments que es van desprendre d’aquesta darrera sessió de treball, ha aprovat una nova convocatòria de subvencions a la rehabilitació d’edificis d’habitatges, que podeu consultar a la web de la Cambra, i que properament sortirà publicada als butlletins corresponents.

Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública

El passat dia 27 de juny de 2014, l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública juntament amb el Programa d’Atenció a la PIME, i tenint en compte que els socis de la Cambra som PIME, es va organitzar una jornada on es va analitzar com la Contractació Pública pot dinamitzar l'activitat de la petita i mitjana empresa, quina és la seva participació en aquest camp i quins són els darrers canvis promoguts per la Generalitat de Catalunya per tal de facilitar una creixent participació en els processos de contractació pública.

 

Acords de Junta General

Tal com es va aprovar a la passada Junta General del dia 27 de maig, s’ha formalitzat la modificació d’Estatuts. Per seguir millorant la gestió de la Cambra, s’ha passat una enquesta proposant  diferents horaris de cara les sessions que es faran a partir del setembre, tot i que l’horari actual (19.00-21.00h) segueix sent el més votat. 

Moviment de socis

Un cop finalitzat aquest segon trimestre de l’any i recordant que ha finalitzat l’any sabàtic de quotes, es passarà a cobrar la quota corresponent al segon trimestre. Pel que fa a la quota d’entrada, continuem amb la campanya de captació de nous socis, amb un estalvi del 100% de la quota d’entrada. Ens plau comunicar-los que durant el primer i segon trimestre de l’any, han sol·licitat l’alta a la Cambra els següents despatxos:

 

BAEP, SL

Atres80, SLP

JAF Enginyers Associats, SL

Josep Pinós Alsedà

Joan Almendro Ferrer Enginyers Associats

ORIGINA SOLUCIONS ENERGÈTIQUES, SL

AJ Ingenieria, SLP

 

Una vegada més, agraïm la participació i col·laboració dels socis en tots els actes que organitzem, ja que aquesta és una bona forma d’interactuar entre els diferents professionals de la construcció i fomentar l’esperit de transversalitat que ens caracteritza.

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /