15a. carta circular

Benvolguts companys,

Tal com ja heu pogut observar a través de les trameses de correu electrònic o de la pàgina web, el programa de treball que des de la Cambra ens havíem proposat tira endavant.

Les tertúlies professionals es desenvolupen amb força participació, les últimes han estat:

- 25 de març  Accessibilitat i Rehabilitació

- 8 d’abril  Buil to Net, internacionalització d’empreses de la construcció

- 29 d’abril  La Llei de l’Arquitectura a debat

Visites institucionals. La junta ha tingut diferents visites a l’Administració i amb altres institucions d’interès per els associats:

- 6 de març  Departament de Territori i Sostenibilitat, jornada de treball de la taula sectorial per tractar l’avantprojecte de Llei de l’Arquitectura amb el Sr. J. Armengol de la DGT i Urbanisme.

- 1 d’abril  Departament de Territori i Sostenibilitat, entrevista amb el Cap del Servei de Contractació, Sr. Ramon Tormo Lasheras, per tractar les societats professionals i la Llei 2/2007.

- 10 d’abril  Facultat de Dret, entrevista amb el Dr. Daniel Vázquez Albert, Vicedegà, expert en Societats Professionals.

- 25 d’abril  Entrevista amb el degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, per comentar la Llei de l’Arquitectura i preparar la tertúlia amb els associats.

Altres actes que ha participat la Cambra:

- 19 de març  Convocatòria de PIMEC sota el lema #diguemprou en defensa de les PIMES i autònoms, juntament amb el Comitè Executiu, Presidents Territorials, Sectorials i Comissions de Treball. Presidents de Gremis i Associacions.

- 9 d’abril  La Cambra va signar el Manifest Sortir de la Crisi amb la Construcció amb tots els agents socials representatius del Sector de la Construcció a Catalunya, per demanar més inversió pública a les Administracións.

- 1 d’abril  L’Observatori de Barcelona per a la Rehabilitació Arquitectònica, OBRA, impulsa la participació a la Fira Denkmal a Leipzig (Alemanya), referent en el sector de la rehabilitació i restauració del patrimoni arquitectònic. Aquesta edició tractarà sobre Façanes històriques.

- 25 d’abril  Participació en el comitè estratègic del Saló Rehabilita impulsat pel CAATEEB, programat pel 20, 21 i 22 de novembre de 2104.

Rebeu una cordial salutació,


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /