9a. carta-circular

Benvolguts consocis,

Després del període nadalenc i d’Any Nou reprenem el contacte amb tots vosaltres per tal de comentar les darreres gestions fetes per la junta en aquest temps, així com d’altres temes que entenem que són d’interès.

VISITES I GESTIONS

Conseller d’Empresa i d’Ocupació

La junta directiva va fer una visita institucional i de cortesia (10.11) a l’Honorable Senyor F. Xavier Mena.

Recordeu que d’aquest departament depenen:

Relacions laborals. Inspecció de treball. Seguretat i Salut. Treball autònom i cooperatiu. Indústria. Comerç. Turisme. Energia, mines i seguretat industrial. Telecomunicacions. Així com l’Institut Català de l’Energia-ICAEN.

El Conseller va mostrar molt d’interès cap a la problemàtica específica de les nostres empreses, tant en els aspectes purament empresarials, com en els aspectes professionals relacionats amb l’energia, la seguretat industrial i la seguretat i salut. I vàrem quedar que prosseguiríem les converses amb els directors generals.

Gestió d’Infraestructures. GISA

Tal com havíem convingut en les nostres visites institucionals amb els representants de Gisa, hem iniciat ja els primers contactes periòdics que, a partir d’ara, es faran de manera habitual, amb una freqüència de quatre a cinc setmanes, per tal de fer un seguiment continuat dels temes que siguin d’interès mutu entre la Cambra i Gisa.

Com a nova informació, fruit d’aquests contactes, us podem comunicar que des de l’àrea d’edificació es té previst de licitar 250 milions d’euros (els projectes ja estan fets i les direccions d’obres adjudicades) en noves construccions. Això vol dir que, a nivell d’honoraris de serveis professionals, es licitaran també les corresponents direccions d’execució. D’altra banda, aquest 2012 es licitaran també serveis professionals de projectes d’edificació per unes obres noves de 45 milions d’euros, la qual cosa comportarà els honoraris corresponents. En aquesta nova licitació Gisa té la voluntat d’aplicar ja el nou model; recordeu que és aquell que comporta el compromís entre el projectista i el consultor d’estructures i d’instal·lacions, així com la licitació de la direcció d’execució en el mateix temps que es licita el projecte.

CAPTACIÓ DE NOUS SOCIS

Tal com estava previst, la junta general de socis de la Cambra, celebrada el proppassat 28 de novembre, va ratificar l’acord de declarar l’any 2012 sabàtic de quotes, tant per als socis preexistents com per als socis de nova inscripció, de manera que, tant els uns com els altres, hauran de satisfer únicament una quota testimonial de 10€ l’any. Així mateix, la junta general va ratificar també la iniciativa de la CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE NOUS SOCIS de qualitat.

Aquesta campanya, us podem dir que, a finals d’any, ja havia donat els primers resultats. Així ens plau de comunicar-vos que varen sol·licitar l’alta a la Cambra els següents despatxos:

Salvador Matas Arquitectes, s.l.p.

Mestura Arquitectes, s.l.p.

Boma Inapsa, s.l.p.

Llongueras Clotet Arquitectes, s.l.p.

Vinclament, s.l.p.

Dilmé & Fabré, s.c.p.

Fabré & Torras Arquitectes Associats

Dac Arquitectura, Rehabilitació i Urbanisme, s.l.p.

La junta19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /