6a. carta-circular

Benvolguts companys,

Tal com ja heu pogut observar a través de la tramesa de correus electrònics, el programa de treball que des de la Cambra ens havíem proposat va endavant.

Les tertúlies professionals. Es desenvolupen amb força participació (als que encara no hi heu pogut assistir us encoratgem a fer-ho) i, de moment, de la que en vàrem treure unes conclusions més externalitzables “Sistemes de Contractació i Criteris d’Adjudicació de les Administracions Públiques”; les tenim penjades a la pàgina web de la Cambra (www.cambraprofessional.org) dins de l’àrea interna. Per accedir-hi ja podeu sol·licitar el vostre password a través del correu de la Cambra.

Ara, com sabeu, el proppassat dia 30 vàrem debatre sobre “Funcions dels Facultatius i Sistemes de Licitació”; tenim encara el debat “on line” obert, tal com us dèiem en un correu anterior. Us animem a participar-hi.

La propera tertúlia serà el 27 de juny i tractarà de les Relacions Laborals.

Les conclusions del debat sobre Sistemes de Contractació ja les hem fet a mans dels responsables de les àrees de l’Administració que visitem amb la sol·licitud que facin tot el que estigui a les seves mans per atendre les nostres peticions.

Amb la de Funcions Facultatives farem el mateix.

Visites institucionals. La junta continua la ronda de visites als càrrecs de l’Administració i de les organitzacions del sector. En el decurs dels dos darrers mesos hem mantingut entrevistes amb la Consellera d’Ensenyament, Hble. Sra. Irene Rigau; amb el Degà del Col·legi d’Arquitectes, Il·lm. Sr. Lluís Comerón; amb el Director general de GISA, Sr. Josep Antoni Rosell; amb el Director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, senyor Jaume Fornt; amb el Director de la Divisió de la Línia 9 de Gisa, Sr. Joan Serratosa; amb el Secretari de Territori i Mobilitat, Sr. Damià Calvet; amb el Director de la Divisió d’Obres Hidràuliques, Sr. Albert Farreras.

Manifest Col·lectiu Serveis Professionals d’Arquitectura, Consultoria Tècnica i Enginyeria de Catalunya. Un conjunt d’11 entitats, entre les quals hi ha la Cambra, han subscrit un manifest que us adjuntem en arxiu annex.

Dies enrere, des de Construmat, se’n va fer un altre de més general, és a dir, amb abast a tots els àmbits del sector de la construcció, que també vàrem subscriure, l’adjuntem també en arxiu annex.

Ambdós documents els podeu consultar també a l'apartat Documents de la pàgina web.

La junta


Documents relacionats:

Manifest en defensa dels professionals d'Arquitectura, Consultoria Tècnica i Enginyeria de Catalunya

Manifest Construmat19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /