89a Circular Informativa

Benvolguts consocis,

En aquesta circular, i només de forma puntual per els despatxos associats a la Cambra Professional, trobareu un avantatge addicional referent al Diari ARA, el qual fa referència a la publicació que farà el proper diumenge 11 de febrer, dedicada a Arquitectura, Interiorisme i Construcció.

 

ACTES EXTERNS

Contribució a la sostenibilitat mitjançant innovació en rases de serveis

El col·legi d’Enginyers de Caminis organitza aquesta conferència en el marc del cicle: Innovació i Tecnologia aplicada a l’enginyeria civil. La sostenibilitat ha adquirit una importància en l’àmbit de les actuacions d’obra civil. En aquesta línia s’emmarca l’ecozanja desenvolupada conjuntament per la UPC i Gas Natural Fenosa, per a les seves obres de canalització del servei de gas. Aquesta nova proposta planteja maximitzar el reaprofitament de terres d’excavació per al farciment de rases i tancar la part superior de la mateixa, amb l’ús de formigons d’expansió controlada. Aquesta conferència es celebrarà el dimecres 24 de gener de 18.00h a 20.30h, al Col·legi d’Enginyers de Camins, C/ Els Vergós 16 de Barcelona. L’Assistència és gratuïta i us podeu inscriure a inscripcions@camins.cat. La conferència abordarà els aspectes teòrics i d’avaluació de la sostenibilitat de l’ecozanja així com experiències pràctiques.

Font:: Col·legi d’Enginyers de Camins

 

ACTUALITAT

IDAE: Ajuts per a la rehabilitació energètica d'edificis (PAREER II)

Es publiquen les bases dels ajuts PAREER II de l'IDAE per a la rehabilitació energètica dels edificis. Aquests ajuts consten de 4 programes que es van aprovar en primera convocatòria, dotats amb un pressupost de 22 milions d'Euros provinents del "Ministerio de Energía, Turismo y Agenda Digital", que han estat aprovats pel Consell d'Administració de l'IDAE, organisme que gestionarà els ajuts directes i de suport al finançament. Els programes estan dotats amb pressupostos provinents del Fons Nacional d'Eficiència Energètica, podent ser cofinançats amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020. Aquests programes d'ajuts directes i de suport al finançament de projectes d'estalvi i eficiència energètica s'inscriuen en el marc del Pla Nacional d'Acció d'Eficiència Energètica 2014-2020 i permetran a Espanya complir amb els objectius d'estalvi que es deriven de la Directiva 2012/27/UE, alhora que suposaran un important estímul per a les inversions i l'ocupació. Trobareu tota la informació referents als ajuts a http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/article/20171229_art_AjutsPAREER_II

Font:: Butlletí “L’energia al dia” ICAEN

 

CURSOS

Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme

El Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme proporciona una formació orientada a formar  professionals capaços de dirigir operacions immobiliàries, des de la seva concepció fins al lliurament del producte edificat a l'usuari. Aquest curs busca formar professionals que s'encarreguin d'impulsar i dirigir el projecte des d'una perspectiva de globalitat, portant a terme els treballs de planificació, coordinació i seguiment, i desenvolupant les habilitats de liderar, programar i conduir l'operació cap als objectius de temps, cost i qualitat definitius. Trobareu tota la informació sobre aquest curs que organitza el CAATEEB a https://www.apabcn.cat/ca_es/serveicolegiat/formacio/llista-masters/cursos/Pagines/master-project-manager.aspx

Font:: OBRA Newsletter gener 2018

 

AVANTATGES

Els avantatges que disposen els membres de la Cambra són:

-       Diari ARA: referent periodístic al nostre país, farà una edició especial el proper diumenge 11 de febrer sobre Arquitectura, Interiorisme i Construcció, amb una selecció d’articles/entrevistes que mostraran la situació actual, novetats, projectes, diferents corrents i tendències que hi ha al món de l’arquitectura catalana. Les empreses associades, que hi estigueu interessats, us publicaran una entrevista o article amb el responsable del despatx, incloent fotografies, logotip i dades de contacte. Tot això amb un 10% de descompte en tots els formats possibles. Si voleu més informació, si us plau, envieu-nos un correu a cambra@cambraprofessioanal.org i us donem més detalls.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /