60a circular informativa

Benvolguts consocis,

Comencem un nou any convençuts que serà decisiu per al sector i per a les nostres empreses. Som conscients que el futur dependrà en bona part de la nostra capacitat d’adaptar-nos a la nova realitat, actuant en diversos eixos que des de la Cambra Professional treballem per potenciar: trobant la manera d’accedir a les noves vies de negoci que van sorgint, establint aliances estratègiques entre empreses, adaptant-nos als nous models tecnològics i a dinàmiques col·laboratives, posant de relleu el valor diferencial que podem oferir com a empreses professionals, demanant que els plecs facilitin la participació als concursos... En definitiva, creiem que el paper de la Cambra Professional és avui més necessari que mai. Per això us volem demanar que compartiu la Cambra Professional amb els despatxos professionals de la vostra confiança i els animeu a associar-se. Així podrem augmentar el nombre d’associats per poder ser més actius i eficients com a fòrum interdisciplinar de les empreses professionals. Si voleu els podeu donar el nostre correu i els aclarirem les preguntes que puguin tenir.   cambra@cambraprofessional.org

 

CONCURSOS

Institut de Recerca de la Vall d’Hebrón

Arrel del que ja vam comentar al darrer newsletter, els organitzadors del concurs van ser sensibles al missatge que els vam enviar demanant que no fos imprescindible la tinença de la ISO 14.001 per participar-hi, i van permetre que les mesures de reducció de l’impacte ambiental en l’activitat del despatx es justifiquessin internament. D’aquesta manera no quedava fora del concurs la gran majoria de despatxos professionals que s’hi volguessin presentar. Agraïm als socis de la Cambra que ens van alertar d’aquest fet, i ens felicitem que l’acció hagi acabat amb èxit.

 

ACTES INTERNS

Dinar Col·loqui de la Cambra

Com ja sabeu, la Cambra organitza un dinar col·loqui un cop al mes per incrementar la interlocució interna, compartir necessitats i solucions, proposar noves línies de treball i en definitiva promoure el Networking entre els socis. En aquestes trobades es reunirà la Junta i queden obertes a tots aquells associats que hi estigueu interessats, cada convocatòria la trobareu publicada a les circulars i si hi esteu interessats, només cal que envieu un correu a cambra@cambraprofessional.org per confirmar-hi la vostra assistència. La propera trobada serà el dimecres, 1 de febrer al restaurant Loira, (C/ Roger de Llúria, 35) a les 14h de la tarda. Esperem que us animeu. El preu del menú és de 14,80€.

 

ACTES EXTERNS

Jornada per impulsar el tècnic de capçalera

La conservació i el manteniment dels edificis és el gran oblidat del sector de l’edificació residencial. En general, es pot afirmar que els propietaris no són conscients d’aquesta obligació i aquest sector precisa de professionals que ofereixin aquest servei. És per tot això que cal tenir una actitud proactiva que estimuli i impulsi la figura del tècnic de capçalera com el professional idoni per a realitzar aquesta tasca. El CAATEEB impulsa un pla d’acció per fomentar la figura del tècnic de capçalera com el professional idoni per gestionar el manteniment d’edificis. Si vols conèixer les ultimes novetats i formar part del grup de tècnics de capçalera, la sessió informativa serà el 19 de gener a les 18.00h a la sala d’actes. La sessió és gratuïta.

Jornada Instal·lacions Sector Terciari

El mercat immobiliari, concretament els edificis logístics i oficines, està experimentant un augment notable de les ofertes i les transaccions, això porta a valorar quin és el paper de les consultories d’instal·lacions en aquest procés com a font considerable del mercat actual. L’associació de Consultors d’instal·lacions ACI, ha organitzat una jornada sobre instal·lacions en el sector terciari, oficines i edificis logístics programada pel dia 26 de gener a les 9.00h del mati, al Tecnoespai-Enginyers Bcn, situalt al C/ Bailén, 68 de Barcelona. Si hi esteu interessats, podeu confirmar l’assistència a info@acicat.org o al telèfon 93 001 22 60.

 

ACTUALITAT

Monogràfic sobre arquitectura, rehabilitació i construcció

El proper diumenge 12 de febrer, el diari ARA publicarà un monogràfic sobre ARQUITECTURA , INTERIORISME I CONSTRUCCIÓ ” ( disseny, interiorisme, restauració, rehabilitació, reformes i materials). Aquesta publicació constarà d’una selecció d´articles i entrevistes que mostraran la situació actual, les novetats, projectes, les diferents corrents o tendències que hi ha al mon de l’arquitectura catalana, etc. També s’hi poden incloure fotografies, logotips i dades de contacte, o bé una creativa publicitària. Si hi esteu interessats teniu un 10% de descompte per ser socis de la Cambra. Ens envieu un correu a cambra@cambraprofessional.org i us donem tots els detalls i preus. La distribució serà en quioscs de tot Catalunya, diari digital ARA.CAT i a internet al web i a les aplicacions per Ipad i Andorid i xarxes socials.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /