1a. carta-circular

Benvolguts companys,

No ens atrevim encara a comprometre’ns a enviar una “circular informativa periòdica” però si que considerem oportú de trametre un correu-electrònic amb informació i/o comentaris sempre que calgui, que és el que fem ara.

Visita al Conseller de P.T. O.P. Hble. Senyor Joaquim Nadal
Ahir tarda els membres de la Junta Directiva que no érem de vacances, és a dir, J.M. Valeri (president), A. Llobet  i  J.M. Pascual (vicepresidents) i J.M. Forteza (tresorer), vàrem mantenir una entrevista amb el Conseller, a qui vàrem explicar què és i què pretén la Cambra de Serveis Professionals.

El Conseller va mostrar molt d’interès i va elogiar el fet de la transversalitat professional de la nostra organització i ens encoratjà a continuar avançant.

Vàrem aprofitar l’ocasió per a demanar-li que se’ns tingui present a l’hora de fer consultes i/o de participar en accions determinades.

Arran d’aquesta visita vàrem preparar, entre d’altres, un full que ara us trametem i que es titula “Societats professionals. Característiques específiques que ens diferencien”, i que té la particularitat de precisar en poc espai allò que ens singularitza. Creiem que pot ser del vostre interès. També el podeu consultar a l'apartat Documents de la pàgina web.

Visats
És de suposar que tothom sap ja que, el proppassat dia 6 d’agost,  el BOE va publicar el Reial Decret 1000/2010 de 5 d’agost sobre el visat col.legial. Per si algú no se n’ha assabentat quan ha tornat de vacances ho recordem ara.

Si no ho heu fet, val la pena de llegir-lo, perquè crea força dubtes respecte del visat dels certificats de final d’obra versus direcció (si la direcció no es visa); així com que poden comportar les excepcions previstes a l’article 4.

Ressenya d’articles d’interès
Us adjuntem també un parell d’escrits que Tecniberia (d’àmbit estatal on alguns de nosaltres estem inscrits) ha tramés als seus associats perquè creiem que són interessants.

•  La ingeniería española podría desaparecer con los recortes del Gobierno
• Momento decisivo para la ingeniería española

Res més i bona reentrada.

La Junta


Documents relacionats:

Característiques de les Societats Professionals19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /