30a carta circular

Benvolguts consocis,

SITUACIÓ I PERSPECTIVA DE L’ACCÉS DE PIME A LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA

El passat 16 de juliol, la Cambra va assistir a una jornada organitzada per l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública del Departament de la Presidència, a l’Auditori Palau de la Generalitat. En aquesta jornada es va analitzar l’evolució de la participació de la PIME en la contractació pública de Catalunya, es van exposar les noves orientacions que es van implementant, el nou marc legal derivat de les Directives europees de contractació pública i es va contrastar aquest plantejament amb la visió, tant des de l’àmbit europeu, com de destacats representants del món empresarial del nostre país. Podeu consultar el resum de la jornada a la web de la Cambra http://cambraprofessional.org/.

 

WORKSHOP SOBRE VALORACIÓ DE LES INFRAESTRUCTURES

El passat 17 de juliol va tenir lloc a l’Auditori Leonardo da Vinci, a la nova seu d’ABERTIS a Barcelona, una jornada de treball organitzada pel Cercle d’Infraestructures amb el títol “Posar en valor les infraestructures a l’hora de la recuperació econòmica”, amb la presència de destacats ponents de l’administració pública i de l’empresa privada. Entre els assistents, representats de les grans constructores catalanes i espanyoles, d’enginyeries i associacions com la Cambra Professional. Salvador Alemany, president d’Abertis, va presentar l’acte i va reclamar obertament un model harmònic de tarifació al Conseller de Territori, Santi Vila, qui presidia la jornada. El Conseller, augurant temps millors, va valorar la col·laboració público-privada com a eina de desenvolupament. Podeu consultar el resum de la jornada a la web de la Cambra http://cambraprofessional.org/.

 

CONFERÈNCIA LIPS 2015 SOBRE CONSTRUCCIÓ LEAN EN EL SECTOR PÚBLIC

L’ITeC, Bimetric i Infraestructures.cat organitzen els propers 16, 17 i 18 de setembre, la Conferencia Lean in The Public Sector (LIPS) 2015, amb l’objectiu de promoure la Construcció Lean al sector públic. La conferència s’estructura en un taller d’introducció a la Construcció Lean (16 de setembre) i 2 dies de sessions amb la participació de experts mundials (17 i 18 de setembre). L’acte tindrà lloc a la seu de l’ ITeC, C/ Wellington 19 de Barcelona. Per a més informació a http://itec.cat/infoitec/formacio/itec-acollira-conferencia-lips-2015/

 

OBRES ASSOCIADES A LA CAMBRA

Aprofitem per recordar que podeu continuar enviant les vostres fitxes d’obra, d’aquelles obres que considereu de més interès dutes a terme pel vostre equip i col·laboradors, a base d’omplir la plantilla d’exemple que vareu rebre per correu. Per tal de poder elaborar aquest recull d’obres dels afiliats a la Cambra Professional, necessitem que els diferents professionals que constituïu el caràcter pluridisciplinar d’aquesta agrupació, tan si us dediqueu al sector de l’arquitectura, l’enginyeria o l’urbanisme, ens feu arribar en quina o quines obres de més rellevància heu participat durant la vostra trajectòria professional. Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar a cambra@cambraprofessioinal.org.  

 

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /