29a. carta circular

Benvolguts consocis,

NOVES FITXES D’OBRES AFILIADES A LA CAMBRA PROFESSIONAL

Tal i com us vàrem comentar en una circular anterior, en breu enviarem a tots els afiliats, una fitxa tipus per tal de que cada despatx la pugui omplir amb una o varies obres que considereu rellevants dutes a terme al llarg de la vostra carrera professional. D’aquesta manera, es pretén fer un recull d’obres de prestigi dels components de la Cambra Professional i difondre-ho per diferents canals, que poden ser la web, a través de jornades o visites a algunes d’aquestes obres amb el seus respectius equips, etc. Pretenem posar els mitjans possibles per facilitar les sinèrgies entre professionals i conèixer els diferents perfils professionals que constitueixen aquesta agrupació pluridisciplinar de professionals vinculats a la construcció per una banda i per l’altre, donar el reconeixement merescut a les professions dedicades a l’arquitectura, l’enginyeria i l’urbanisme que es desenvolupen a casa nostra i que ens pot servir de carta de presentació per iniciar futurs projectes, conèixer equips de treball especialitzats en diferents àmbits i en definitiva, noves oportunitats de creixement.

 

NOVA JUNTA AL CAPDAVANT DEL CAATEEB

La Junta Electoral, en sessió celebrada el dia 3 de juny de 2015, va proclamar la candidatura única encapçalada pel Sr. Jordi Gosalves i López com a president i el nostre company i tresorer de la Cambra Professional el Sr. Josep Maria Forteza i Clavé com a vicepresident, el Sr. Jaume Casas i Santa-Olalla com a secretari, la Sra. Carolina Cuevas Martín com a tresorera i la Sra. Maria Àngels Sànchez i Pi, juntament amb tots els vocals-delegats de les diferents delegacions a Catalunya. En nom de la Junta de la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció donem l’enhorabona a la nova Junta del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i els encoratgem a seguir col·laborant amb el nostre col·lectiu de professionals amb tot allò que ens pugui fer avançar plegats cap a un millor desenvolupament de la professió.

 

ASSOCIATS GUARDONATS ALS PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2015

El passat 9 de juny es van lliurar els Premis Catalunya Construcció, coincidint amb la celebració del 75é aniversari del CAATEEB, en els quals es va atorgar el Premi en la Categoria d’Intervenció en Edificació Existent a la candidatura presentada pels companys Lluís Dilmé i Xavier Fabré per la Biblioteca de Can Manyer a Vilassar de Dalt. El Premi del Públic dels assistents a l’acte d’enguany, es va lliurar als associats Josep Maria Oller i Enric Peña per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Molts felicitats a tots!                                                                                     

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /