28a. carta circular

Benvolguts consocis,

SEGELL PER A LA SIGNATURA DE PROJECTES

A la darrera Junta General celebrada el passat mes d’abril va sorgir una proposta interessant: implicar els associats de la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció en el reconeixement i sentit de pertinença a aquesta agrupació empresarial, formada per despatxos professionals de prestigi dins el sector. L’actuació suggerida consisteix a col·locar el logotip de la Cambra acompanyat del número d’afiliació de cada despatx a les caràtules dels projectes i/o a la documentació escrita (ofertes, mails, memòries, informes...), tal com fem amb altres entitats i agrupacions a les quals pertanyem. Properament rebreu el vostre logotip que contindrà el nom de l’empresa i el número de soci afiliat a la Cambra Professional.

 

BEYOND BUILDING BARCELONA CONSTRUMAT 2015

Dos reconeguts despatxos afiliats a la Cambra Professional han participat al Construmat d’enguany, per una banda PICHARCHITECTS va organitzar les sessions de l’Eix de Sostenibilitat, on va comptar amb la Cambra Professional per moderar una sessió on es van debatre les dinàmiques de col·laboració entre el sector públic i el privat per impulsar actuacions de millora ambiental a les nostres ciutats.

Per altra banda, AVANT ENGINYERS CONSULTORS hi eren presents per primera vegada amb un estand on presentaven l’última versió del software Avant Manager, programa de màxima eficiència en la gestió del despatx, creat per experts en el sector de l’arquitectura i l’enginyeria.

Finalment, donar la més sincera enhorabona als companys d’AT3,  guardonats en els  premis BBB Construmat 2015 en la categoria d’edificació per la direcció d’obra de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, a Olot, Girona.

 

PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2015

La convocatòria de la XII edició dels premis que organitza el CAATEEB amb el suport del Consell de Col·legis de Catalunya i d’Arquinfad, se celebrarà el proper 9 de juny al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, per tal de premiar les millors candidatures presentades per equips i empreses responsables de dirigir, coordinar i projectar obres acabades durant els anys 2013 i 2014. Aspiren el guardó els associats TG-3 amb l’Edifici corporatiu Torre Puig a la Plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat;  AT3 amb el Nou Hospital d'Olot i Comarcal de La Garrotxa, PICHARCHITECTS amb l’Edifici Verge de Montserrat al Col·legi Teresianes a Barcelona, RQP amb el Museu de les Cultures del Món a Barcelona. Que tingueu molta sort!

 

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /