24a. carta circular

Benvolguts consocis,

 

NOUS ASPECTES LEGALS

Llei de societats de capital, tal com us informàvem  fa uns dies en un avanç informatiu http://cambraprofessional.org/noticia.php?id=122, totes les societats professionals constituïdes com a limitades o anònimes estan afectades per la nova Llei 31/2014 de 3 de desembre de societats de capital per a la millora del govern corporatiu. Llei que pretén reforçar la confiança dels inversors i generar valor en la pròpia empresa a través del bon govern.

 

Nou model de cèdula d’habitabilitat, s’ha modificat el model de cèdula d’habitabilitat introduït per la Resolució TES/2669/2014, de 20 de novembre, en motiu d’informar i protegir als nous adquirents del fet que l’atorgament de la cèdula d’habitabilitat implica exclusivament que l’habitatge compleix amb els requisits d’habitabilitat de conformitat amb la normativa vigent.

 

CIMERA SOBRE BIM I DATA LÍMIT AL 2016 AL REGNE UNIT

El proper mes de febrer, es celebrarà a Barcelona el primer congrés europeu de Building Information Modelling (BIM) on es presentaran les experiències més representatives i es mostraran els darrers avenços d’aquest nou mètode de gestió i seguiment del cicle d’una construcció, que cal conèixer i dominar com un procés per a la millora de la qualitat, eficiència i efectivitat en qualsevol  projecte i obra d’edificació. Coincidint amb la data límit de 2016 que ha donat el govern del Regne Unit per tal de que totes les empreses de projectes de construcció formalitzin els seus projectes en BIM. Aquest canvi és a tota la cadena productiva, des del contractista principal fins el proveïdor més petit. Amb aquestes mesures, el govern del Regne Unit espera tenir majors beneficis en l’àmbit de la construcció. Trobareu més informació i podeu fer les vostres valoracions al fòrum http://cambraprofessional.foroactivo.com/t80-primera-cimera-sobre-bim-i-la-seva-repercussio-en-el-sector-de-la-construcio

 

OBRES ASSOCIADES A LA CAMBRA PROFESSIONAL

Periòdicament la Cambra Professional organitza una sèrie de debats i tertúlies professionals de caires ben diferents, agrupats bàsicament en dos aspectes, per una banda, parlem de sistemes més aviat operatius, de gestió i orientació del sector i per altre banda, tractem aspectes rellevants o d’innovació en la construcció. Proposem unes noves trobades perquè els membres integrants de la Cambra puguin exposar algun dels seus projectes i obres que considerin rellevants. L’experiència que hem anat generant és un actiu que val la pena compartir entre tots. En aquest sentit, us animem a convidar també la resta de participants en el projecte perquè també hi diguin la seva i puguem tenir una visió pluridisciplinar dels diferents projectes.

Podeu enviar-nos la vostra proposta al correu cambra@cambraprofessional.org

 

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /