Convocatòria Premis Excel·lència Energètica

Us informem que s’ha publicat al DOGC la convocatòria dels Premis d’Excel·lència Energètica que convoca l’ICAEN per distingir aquelles empreses i entitats catalanes que s’hagin distingit per la realització de projectes o actuacions en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables a Catalunya.

Les empreses i entitats poden presentar les seves candidatures per optar a les diferents modalitats:

a)   Actuació / Projecte. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin dut a terme una instal·lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència o la diversificació energètica, i/o de l’aprofitament de les energies renovables.

b)   Sensibilització. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

c)    Internacionalització. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

d)   Emprenedoria i ocupació. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

e)   Trajectòria. Ciutadans, empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per la seva activitat continuada i de referència en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o la promoció de les energies renovables.

Per optar als Premis cal omplir i enviar els models de candidatura (diferent per a cada modalitat) que es poden descarregar des del web de l’ICAEN. El termini de presentació de candidatures finalitza el 9 de febrer.<a href="http://www.vipreplicasrelojes.com/">replicas relojes</a>

Trobareu les bases dels Premis i tota la informació a la pàgina web de l’ICAEN icaen.gencat.cat/premisenergia.11.06.2019
133a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

06.06.2019
HONORARIS PROFESSIONALS

33a Tertúlia Professional

+ Més informació

28.05.2019
132a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

21.05.2019
131a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /