19a. carta circular

Benvolguts consocis,

 

CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE NOUS SOCIS

Tot i que la campanya promoguda des de la Cambra per captar nous socis ja ha donat els seus fruits, està previst iniciar el nou curs amb prou empenta per tal de consolidar el col·lectiu de socis professionals, del sector de la construcció, que formen part de la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció. Durant aquest més de setembre la Junta es compromet a treballar perquè així sigui i demana a tots els associats que proposin nous despatxos de qualitat entre els companys de professió sempre que en comparteixin els valors que caracteritzen la Cambra.

 

NOVES SESSIONS I TERTÚLIES PROFESSIONALS

A partir del mes de setembre, s’inicien una altra vegada les tertúlies i debats professionals, així com les sessions informatives, formatives i altres actes, sobre diferents temes d’interès per els associats i no associats. Durant el transcurs del que queda del tercer trimestre de l’any i del quart, les sessions versaran sobre els diferents temes que els socis van proposar durant la darrera Junta General del passat mes de maig. Val a dir que els temes proposats són molt variats i interessants. Us anirem informat de totes les sessions perquè pugueu assistir-hi.

 

RESULTAT DE L’ENQUESTA SOBRE ELS HORARIS DE LES TERTÚLIES

Un altre tema que es va consultar a tots els associats fa uns quants dies, va ser la possibilitat de canviar l’horari de les sessions de cara a setembre per tal de garantir la màxima assistència, bé doncs, el resultat va ser el següent:

 

Sembla doncs, que l’horari que prefereixen els socis és l’habitual, de 19 a 21 hores.

Esperem que hagueu tornat de les vacances amb moltes ganes i molta empenta per tal d’afrontar amb esforç i rigor els nous reptes professionals que ens esperen. Estem convençuts que entre tots, aconseguirem millorar i tirar endavant el sector.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular19.09.2019
GESTIÓ ESTRATÈGICA DE COMPRES

34a Tertúlia Professional

+ Més informació

17.09.2019
139a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.09.2019
138a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

30.07.2019
137a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /