SISTEMES DE CONSTRUCCIÓ EN SEC

Data: 21.06.2017
Hora: 00:00 h.

Lloc: Rambla Catalunya 127 3r 1a de Barcelona

27a. TERTÚLIA PROFESSIONAL DE LA CAMBRA

Seguint amb el cicle de Tertúlies sobre Habitatge, en la propera tertúlia debatrem sobre sistemes de construcció en sec i es tractarà dos tipus d’habitatges, un de construcció amb fusta i un altre amb  acer.

Per una banda, es tracta de l’edifici d’Habitatges carrer Magalhaes de Barcelona. Betarq fa els projectes i direccions del primer edifici plurifamiliar en alçada fet a Barcelona totalment amb fusta, amb el sistema de sostres, parets i façana d’entramat de fusta i revestiment de rastrells de fusta. Amb segell Green Building Council. Edifici de planta baixa més dues plantes i terrat, amb sis habitatges, ascensor adaptat i uns 450 m2, destinats a lloguer. Es manté la façana de planta baixa original feta amb maçoneria.

I per altre banda, el centre cívic Joan Oliver, construït amb acer i incidint en els avantatges a nivell de sostenibilitat, rapidesa, reducció de materials i d’energia, control de costos, millora de la seguretat en l’obra i reducció de sobrecàrregues. Això darrer és el que va fer possible ampliar l’edifici preexistent en planta baixa, ja que amb sistemes constructius convencionals hauria estat físicament impossible remuntar la nova planta.

PONENT: Ramon Cisa de Betarq i Jordi París de Pich Architects

DATA: Dimecres 21 de juny de 2017

HORA: de 19h a 20.30h

LLOC: Rambla Catalunya 127 3r. 1a. (Seu del Gremi d’Àrids de Catalunya)

INSCRIPCIONS: cambra@cambraprofessional.org

Es prega confirmar assistència ja que les places són limitades.

Llegir convocatria


   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 93 833 19 64 / legal / DISSENY WEB