Visita guiada i networking TORRE PUIG

Data: 20.05.2014
Hora: 19:00 h.

Lloc: Torre Puig, Plaça Europa 08902 Hospitalet de Llobregat

Continuem el cicle d’activitats i el calendari amb la convocatòria d’una visita guiada a la Torre Puig.

TEMÀTICA GENERAL

La visita serà a càrrec de GCA arquitectes associats S.L.P. (arquitectura), Tècnics G-3 S.L.P. (direcció integrada de projecte) i COMSA (constructora).

Amb 114 metres d’altura, es tracta d’un edifici que, en paraules de l’arquitecte “evoca la voluntat de creixement” mitjançant una façana que suggereix la forma espiral ascendent i que envolta l’edifici. El projecte, dissenyat per Moneo, compte amb una superfície total construïda de més de 23.000 metres quadrats i té un gran atractiu visual.

El vidre i l’angle seran els protagonistes de les 22 plantes d’oficines. Sobre resant, la torre s’eleva com un prisma amb les façanes compostes d’unes tires diagonals inclinades 15º respecte l’horitzontal que recorren tot el volum. Les façanes est i nord ascendeixen en diagonal, el que fa que l’accés principal es coroni com una vela, creant una peça especial que marca l’entrada. La torre està rodejada amb una làmina d’aigua que creua en dos punts per unes plataformes pètries que permeten l’accés a l’edifici.

L’accés per als socis i els convidats és GRATUÏT.

Podeu reservar una plaça al següent enllaç:https://www.ticketea.com/torre-puig/

És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via         


   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 93 833 19 64 / legal / DISSENY WEB