BULD to NET Internacionalització a un clic de distància

Data: 08.04.2014
Hora: 19:00 h.

Lloc: Gremi d'àrids Rambla de Catalunya 127, 3r. 1a. 08008 Barcelona

1a. SESSIÓ DIVULGATIVA DE LA CAMBRA

Continuem el cicle d’activitats i el calendari amb la convocatòria de la primera sessió divulgativa.

TEMÀTICA GENERAL

La propera sessió divulgativa versarà sobre Internacionalització d’empreses de la construcció amb Buildtonet.

www.buildtonet.com és una plataforma internacional per licitar projectes constructius a internet. La iniciativa, impulsada des de Catalunya, vol afavorir els contactes professionals entre arquitectes i enginyer d’aquí amb promotors de països emergents. L’arquitecte o enginyer només pagarà al portal una quota en el cas que sigui l’escollit per tirar endavant el projecte. Es tracta d’una molt bona oportunitat per a tots aquells que alguna vegada heu pensat en buscar oportunitats a l’estranger però no ho heu pogut fer per manca de contactes o recursos econòmics.

La sessió constarà d’una presentació de la situació i la detecció d’oportunitats laborals que se’n deriven i l’explicació del funcionament de la plataforma per part dels seus creadors. També disposarem d’un torn de preguntes i un espai pel debat entre els professionals del sector de la construcció que hi assisteixin. L’accés per socis i convidats és gratuït.

Podeu reservar una plaça al següent enllaç:
https://www.ticketea.com/buildtonet/
És obligatori confirmar l’assistència per aquesta via per tal d’ajustar les condicions de la sala.

Aquesta tertúlia està programada pel dimarts dia 8 d’abril a la tarda inici 7 - final 9, a la Seu del Gremi d’Àrids a  la Rambla Catalunya 127 3r. 1a.

Maria Fernández i Marc Nebot                        

Coordinadora General i Cap del gabinet d’estudis i programació

 

Tots el socis professionals hi sou convidats i si creieu oportú convidar algun professional (no soci) d’un altre despatx que hi estigui interessat podeu fer-ho seleccionant l’entrada indicada i omplint el formulari de registre. Per qualsevol dubte podeu escriure al correu cambra@cambraprofessional.org o trucar al 93 244 44 60. L’aforament és limitat.

Veure Cartell


   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 93 833 19 64 / legal / DISSENY WEB